Close

Currency:

EUR

Verzendingen & Retouren

BETALINGEN

Betalingen worden volbracht in de valuta van de online store, Euro. Betalingen kunnen worden volbracht met creditcard, IDEAL, Paypal of Mister Cash.


Betalingen aan AMATØR worden veilig uitgevoerd.

VERZENDINGEN

Verzend kosten
AMATØR biedt gratis standaard verzendingen op orders boven de 150 Euro in Europa. Houdt er rekening mee dat gratis verzending zal worden toegepast op uw bestelling bij de kassa.
Nederland
- Standaard: €6
Overige Europese landen
- Standaard: €12
Buiten Europa
- Standaard: €29.99
- Bestellingen boven: €250,- gratis verzending

Bezorgtijd

Nederland
Orders in Nederland worden standaard bezorgt binnen 2 - 3 werkdagen. Met "Same-day delivery" worden orders die voor 12.00 uur s'middags geplaatst zijn, de zelfde dag nog bezorgt. De bezorg service is beschikbaar van Maandag tot Vrijdag, en bezorgingen worden tussen het tijdsduur van 18.00 uur en 21.30 uur geleverd. Wanneer een order is verstuurd ontvangt u een traceer code waarbij de mogelijkheid bestaat tot het volgen van uw pakket tot en met aankomst.
Europa en Buiten Europa:
De verwachte bezorg tijd in Europa en buiten Europa is 2 - 5 werkdagen, afhangend van het land en de postcode.Wanneer een order is verstuurd ontvangt u een traceer code waarbij de mogelijkheid bestaat tot het volgen van uw pakket tot en met aankomst.

RETOUR EN OMRUILING

Wanneer uw aankoop niet naar verwachtingen voldoet, kan uw aankoop worden teruggestuurd. Er zitten echter bepaalde voorwaarden aan dit proces.

Omruiling

Wanneer uw order niet aan de verwachtingen voldoet, mag u uw product ruilen. Deze omruiling kan alleen plaatsvinden wanneer u binnen 14 dagen na ontvangst van uw order een email naar customerservice@amatorcollection.com verzend met de volgende informatie:
- Uw voornemen om het specifieke artikel terug te sturen.
- Het specifieke product(en) die u wenst terug te sturen.
- Informatie over het artikel dat u wenst te ontvangen in ruil, of als u een terugbetaling wenst.
- En het ordernummer in verband met de bestelling.
In deze mail kunt u ons ook informeren welk artikel u wenst te ontvangen in ruil. Nadat u de inlichting bij ons heeft gedaan kunt u de order terugsturen over de post, terug naar AMATØR.
U bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourneerde order. Wij houden het recht voor het niet accepteren van geretourneerde pakketten en enveloppen waar de verzendkosten niet volledig van zijn betaald.

Retour

Wij streven ernaar om de best mogelijke producten te leveren. Echter, wanneer u ontevreden bent met een product kan u deze retourneren.

Een retour kan alleen plaatsvinden binnen 14 dagen na ontvangst van uw order.
Om een order te retourneren moet u het retoursformulier invullen en een email sturen naar customerservice@amatorcollection.com met de volgende informatie:
- Uw voornemen om het specifieke artikel terug te sturen.
- Het specifieke product(en) die u wenst terug te sturen.
- En het ordernummer in verband met de bestelling.
Wanneer wij uw email hebben ontvangen, zenden wij u een bevestigingsmail. Wanneer wij het geretourneerde product(en) met het retoursformulier in goede conditie hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag terugstorten op uw bankrekening binnen 10 werkdagen.
Graag horen wij de reden van uw retourzending zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.

Ons retour adres is:
Excellent fashion service
TNV. AMATØR ONLINE
Molenveldweg 8
5953 KT, Reuver
Nederland